save tonight

Publicerad 2011-07-18 15:18:21 i Allmänt,Härom kvällen när jag stängde igen SquashCentret passade jag + 1 på att låna relax avdelningen, jätte mysigt! Fler sådana kvällar vill jag ha när det blir mörkare tider igen. När det dåliga vädret är tillbaka.. Vad ska man hitta på då? Tips på inomhusaktiviteter?

__________________________________________________________________________________________

Utrustning som användes vid denna fotografering

- Nikon D300s
- 50mm f 1,8

Kommentarer

Postat av: daniglitter

Publicerad 2011-07-19 22:05:07

Hej, har dragit igång en veckans blogg tävling! Skulle vara superkul om du ville vara med :D Skulle bli jätte glad! Har rätt så dålig statistik nu, så tänkte det kanske kunde hjälpa lite. Om du inte gillar sånna här kommentarer så skit bara i den. Ha en jätte, super bra kväll! KRAM :) ps. du är jätte, jätte vacker! ds

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela