i väntan på ljusare tider

Publicerad 2012-10-08 22:09:03 i Porträtt,

Fotografering, tema "naturell", tanken med fotograferingen var att ta bilder i befintlig miljö som ger en känsla av att "såhär kan det faktist vara". Bilderna aven ger ger iallafall mig känslan  av att hon väntar.. Väntar på att se någon komma där utanför fönstret. Har ett par till sådana bilder på modell nr två ni ska få se också. 

Kommentarer

Postat av: malin [fotoblogg]

Publicerad 2012-10-09 14:43:37

sv: åh tack =) härliga bilder! kram

Postat av: Matilda Wik - fotograf i Norrköping

Publicerad 2012-10-12 17:31:55

Sv: Hej! Åh vilken fin blogg du har med massa fina bilder! Ja vi verkar ha mycket gemensamt :) Även det faktum att våra barn kom för tidigt, även om min dotter inte var jäääätteförtidig, men 3 veckor iaf. Skönt att allt gick bra med din lille pöjk :)
Så du är mammaledig nu då? Hojta till om du vill ses och fika nån dag och försöka ta reda på om vi har mer gemensamt :P Kanske en väldigt rättfram fråga till en egentligen fullständig främling, but hey, sån är jag :P

Svar: Hej! Taack! :)
Yes jag är mammaledig just nu och träffar er gärna!
Alltid roligt att träffa nya mammor & fotografer. :)
Vart håller ni till i Norrköping? Vi befinner oss ute på Vikbolandet. :)
Sandra Kantojärvi [ fotograf ]

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela