Me, myself and I

Publicerad 2013-07-23 14:53:35 i Porträtt,

Me, myself and I. Foto taget av en fin vän; Kristin Andersson.

Ibland är det roligt med lite nya bilder på sig själv. För någon vecka sedan drog jag och Kristin upp den rosa "barn-bakgrunden" och fotade lite för skojs skull, det vart mest fjanta-omkring-bilder men några favoriter lyckades vi ändå hitta. Ovan är en favorit på mig själv. :)

kär på nytt

Publicerad 2013-07-19 14:08:05 i Porträtt,

 

I tisdags bestämde jag mig för att uppgradera mig lite. Jag beställde ett nytt objektiv, 50mm f/1.4 och jag är inte ett dugg besviken! (inte för att jag hade väntat mig något annat) 50mm har alltid varit en favorit hos mig och så kommer det nog att förbli. ÄLSKAR de här bilderna, har ingen aning om vad det är för buske vi har utanför dörren men sjukt fina är de iallafall är SÅ glad att mamma övertalade mig att inte ta bort den, älskar ljuset, färgerna och kontrasten! <3

 
 

På lördag säger de JA till varandra

Publicerad 2013-07-18 14:09:17 i Porträtt,

Idag är det torsdag, imorgon är det fredag och sen är det bröllop!
Tagga, tagga, tagga. 
Tömma minnes kort, ladda batterierna, gå igenom kamera väskan, packa reflexer OCH paraplyer (man vet aldrig) ;)
 

together we make a perfect team

Publicerad 2013-07-17 11:47:00 i Porträtt,

 
Alltid så nervös.. Kommer jag kunna få dom att känna sig bekväma och le framför kameran? Kommer bilderna att bli bra? Kommer dom att bli nöjda? Helt i onödan.
 
För en månad sedan fotade jag de här snyggingarna, de vill ha lite syskonbilder, tillsammans och enskilda. Fotograferingen var så himla smidig! Fotogeniska och det var nästan så att det inte gick att få dom att sluta le. De ville gärna ha bilder där de inte log så mycket... det var det svåraste under hela fotograferingen. Sjukt rolig fotografering iallafall och tankarna/frågorna jag ställde mig innan de kunde ju fara och flyga! :)
 

Flowers. Pink. LOVE.

Publicerad 2013-07-10 11:22:48 i Porträtt,

 
En perfekt dag att spendera framför datorn och leka lite i photoshop! Mina blommor har fått sig ett lyft. De gör sig jätte fina i fönstret men ännu finare på bild. 
 

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela