Nöjd, nyfiken, mycket söt, Elise

Publicerad 2011-05-31 11:29:00 i Barn,Denna lilla nyfikna tjej är Elise, fick äran att fota henne i början av Februari. Det var en av mina första barnfotograferingar och jag är mycket nöjd! Fotad i studio? -Nej. Eller på sätt och vis kanske, det är en hemmabyggd studio. Har använt mig av ett vitt lakan, en pläd, fönsterljus och reflexskärm (silver).. Hur lätt som helst ju!

The perfect circle

Publicerad 2011-05-30 12:17:08 i Porträtt,


The perfect circle - Peace, love and understanding || Tina Hellgren

Fotona är tagna en fin dag i slutet på december, kallt men fint! Tina och mina två assistenter var väldigt tålmodiga ute i kylan men vi kan väl alla säga att det var värt det med tanke på hur många fina bilder vi fick fram. Älskar motsols ljuset på sista bilden! (Min favorit från denna fotografering)

Vill du bli fotograferad av mig?

Publicerad 2011-05-27 11:36:35 i Företag,


Får jag frågan om jag kan fotografera ett porträtt, en ny född, din gravidmage, en morgongåva eller kanske erat bröllop, Svaret kommer att bli; - Det gör jag gärna, med gläjde!


Jag vill skapa, skapa minnen som senare kommer att beröra.
Jag är lyhörd för era önskemål och tillsammans skapar vi bilder som ni kommer att vara nöjda med och stolt kan visa upp för släkt och vänner.


Har ni frågor? Tveka inte att kontakta mig!Kontakt (Mer kontakt info kommer inom kort)

Mail; sandrakantojarvi@live.se

Vem är då fotografen?

Publicerad 2011-05-26 12:29:00 i Allmänt,


Kreativ, glad, lyhörd, några ord som passar in på mig.


Jag är en tjej som fick namnet Sandra, jag föddes i Norrköping år 1988. Jag är bosatt utanför Norrköping med min underbara sambo, ute på Vikbolandet. Jag spenderar mycket tid bakom kameran men när jag inte gör det pysslar jag gärna med mina tre charmiga hästar, säger till min hund hur mycket jag älskar henne, eller så terroriserar jag mina nära och kära med en massa kärlek. Till sommaren 2012 väntar vi även tillökning i familjen så i sommar kommer jag inte ta allt för många fotouppdrag, men fram tills dess jobbar jag som vanligt.

Jag köpte min första systemkamera (Nikon D60) vintern 2008 och efter det har jag inte kunnat sluta fotografera. Hösten 2009 fick jag mitt första fotograf jobb, som skolfotograf för Svensktskolfoto. Under höstarna är jag alltså skolfotograf, vilket är väldigt spännande, utmanande och roligt.

Jag fotar nu mera med en Nikon D300s och är intriktad på porträtt- bröllop- och barnfotografering men tar givetvis andra uppdrag också.


Foto; Min fotograf vän, Emilia Ohlsson

Äntligen hemma

Publicerad 2011-05-20 11:07:58 i Företag,I början av veckan beställde jag en fotobok med en del favorit porträtt i. Inte lätt att välja inte! Fanns många favoriter.. Men nu är boken hemma iallafall och jag är jätte nöjd! Blir ett perfekt visnings material. Funderar på att beställa fler i slutet på året fast med ett annat tema, bröllop kanske? ;)

Välkommen hit till min nya Fotoblogg!

Publicerad 2011-05-05 00:08:19 i Allmänt,

Nu när det egna företaget håller på att startas upp kände jag att det är dags att byta blogg och börja på en ny kula. Vill ni se vad jag hållt hus tidigare klicka HÄR.

- Ny fräsch design (kommer inom kort att uppdateras)
- Mer information (om mig, utrustningen, priser, osv)
- Fotosessions

Känner ni att något saknas så är det bara lämna ett avtryck i kommentarsfältet så tittar vi på det!<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2635187/sandrakantojarvi?claim=urwjtr8s8zz">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela