min värld, mitt liv, mitt barn

Publicerad 2012-08-27 15:15:54 i Barn,

Vårt lilla hjärta, snart 3 månader. Det känns som att han alltid funnits hos oss! Hans konstiga små ljud som är försök till prat och underbart söta leende.. Det finns inte mycket som gör mig så glad som de! 
 
 
 

bä bä vita lamm

Publicerad 2012-08-24 14:29:46 i Djur,

För ett par dagar sedan räddade vi ett litet nyfiket lam som hade fastnat och när vi släppte den tillsammans med dom andra stod den och bäade åt de andra längre bort.. Sen kom alla de andra springade emot oss, det var lite läskigt för de var typ 100 stycken! Men de stannade en bit framför oss, jag tror de bara ville bli fotograferade. :) 
 
 
 

a second chance

Publicerad 2012-08-24 12:09:53 i Porträtt,

 
 
Att kolla igenom foto arkiven är alltid lika roligt, jag hittar alltid bilder man inte ens övervägt att använda.. Hur det kommer sig vet jag inte men när jag ger bilderna en andra chans är det riktiga guldkorn jag hittar. Bilden ovan är tagen i början på Aug 2011 och den här bilden har jag inte ens "vänt på" och granskat?! Den blev iallafall en riktig favorit, bara älskar den i svartvitt, den kommer att hamna i portfolion! :)
 

& de levde lyckliga i alla sina dagar

Publicerad 2012-08-13 10:43:14 i Bröllop,

 
 
I lördags fick jag äran att fotografera Malene & Andreas bröllop. Allt var så himla vackert. De hade valt att ha vigseln utomhus bland stora pampiga ekar, det var väldigt fint! & brudparet ska vi inte prata om! Vilket stiligt par..  Brudgummen var stiligt klädd och bruden var super vacker i sin jätte fina klänning. Det var ett kanon fint sommar bröllop.. och jaa, nu har man ju fått ganska mycket mer smak för det här med bröllopsfotografering. :)
 

we belong to each other #2

Publicerad 2012-08-08 12:28:07 i Porträtt,

Visst är sommarbilder väldigt vackra och färgstarka men svartvitt är så himla fint och stilrent, kan bara inte rå för att tycka så mycket om svartvita bilder. Här får ni några av mina favoriter från fotograferingen med nyförlovade Timmy & Jennifer.
 
 
Vackert ♥ eller hur?

Erbjudande på Barnfotografering

Publicerad 2012-08-07 15:35:15 i Företag,

Barnen växer fort så glöm inte att föreviga de små liven innan de bivit stora. Passa på att ta del av erbjudandet ni hittar här nedan!
 
 

Boka en tid eller beställ ett presentkort på en Barnfotografering innan den 31 Augusti så får du 7st digitala bilder, efterbehandlade, för endast 400kr inkl moms. (Porto för att skicka bilderna kan tillkomma) Ord. Pris 625kr.

 

Erbjudandet gäller endast barn upp till 6 år. Fotograferingen sker i Norrköping/Vikbolandet, på en befintlig plats ni själva väljer. Erbjudandet gäller ej under helger!


Kontakta mig via E-post för att boka en tid. Sandrakantojarvi@live.se eller andvänd det [här] formläret.
 

we belong to each other

Publicerad 2012-08-03 12:48:20 i Porträtt,


 
För en vecka sedan fick jag äran att fotografera nyförlovade Jennifer & Timmy. Ett stort grattis till dem, önskar dom all lycka i världen. Får se när jag får fotografera deras bröllop, hihi. ;) 

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela