don´t make me wait

Publicerad 2012-01-09 15:55:11 i Porträtt,

Jennifer. "Jag blir inte bra på kort" - ehm?!

Jag brukar inte få fotografera denna vackra varelse men i helgen var hon inte så svårflirtad. Hon säger ändå "Jag blir inte bra på kort".. Nu i efterhand undrar jag vart hon fått det ifrån?! Jag är JÄTTE nöjd med dessa bilder, hoppas att hon med är det och att hon fått sig en rejäl dos egoboost!


* * *
Utrustning som användes vid denna fotografering

- Nikon D300s 
- Sigma 17-70mm f2,8 Macro


Emelie H - makeup artisten

Publicerad 2012-01-07 09:50:03 i Porträtt,Var ute med mina fina vänner och fotograferade igår. Vi hade allt på vår sida, förutom värmen ;) Mina fina vän här över har gått makeup-artist utbildningen så hon sminkade våra modeller och måste säga att hon är så himla duktig på det hon gör. Passade samtidigt på att ta lite nya profilbilder på henne, trots alla komplex("ful månaden") och kylan fick vi till ett par bra kandidater iallafall. :)


* * *
Utrustning som användes vid denna fotografering

- Nikon D300s 
- Sigma 17-70mm f2,8 Macro

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela