bort med det gamla, in med det nya

Publicerad 2012-10-31 14:37:16 i Självporträtt,

 
 
Min första tanke, "Ryssland", ingen aning varför jag kopplar mössan till Ryssland. Vet ni? 
Iallafall, min hårdisk jag lagrar bilder i börjar bli full så jag har börjat rensa bland mapparna där. Har så mycket onödiga bilder, suddiga, över/under exponerade osv.. Så jag har börjat ta bort allt det dåliga. 2010 december började jag på.. Jag, mina två kusiner och lillebrorsans flickvän var ute och påtade. Jag minns att det var massor snö och svin kallt! Men bra bilder blev det. Plötsligt ser jag fram emot vintern, när den nu anländer till Norrköping. :)

Personlig almanacka 2013

Publicerad 2012-10-26 12:59:45 i Allmänt, Företag,

 
Året börjar lida mot sitt slut så idag har jag passat på att pyssla ihop och beställa en personlig almanacka från Personligalmanacka.se. Mycket nöjd måste jag säga. Eftersom jag är svag för svartvita bilder fick det bli svartvita bilder på omslaget. Längtar tills jag får hem den så man kan börja klottra in jobb, möten, besök och lite annat smått & gott!
 
 

utanför, bara vind, löven faller, men ändå.. så vackert

Publicerad 2012-10-22 14:47:00 i Porträtt,

 
Börjar få in en del förfrågningar om fotograferingar igen så funderar på att dra ner på mammaledigheten så jag kan ta fler bokningar, iallafall fram till jul, fotograferingar verkar vara en poppis julklapp att ge bort. :)

Den här årstiden gör att man drar sig från att fotografera utomhus, det gav oss ett perfekt tillfälle att vara lite kreativa inomhus. Bilderna ovan är fotade i ett sovrum men vad gör det? Bilderna blev kanon bra ändå.. Här behövs ingen studio! Bara lite naturligt ljus. :)

me

Publicerad 2012-10-21 12:23:09 i Porträtt, Självporträtt,En grå trist dag, studion står framme.. Tänker nog hålla till där ett tag idag.

Egen tillverkad sänggavel

Publicerad 2012-10-17 13:57:00 i Hemmet,

Nu när hemsidan är uppe tänkte jag att bloggen skulle bli lite mer personlig igen. Tror jag sagt det förut men ändå har inläggens innehåll bara varit bilder från fotosessions.. Nu blir det ändring på det, so here we go.
 
För ungeför ett år sedan flyttade vi in i huset vi bor i och NU börjar det kännas som att vi börjar komma iordning. Vi har fått upp lite hyllor, tavlor här och där, köpt möbler att fylla ut med, osv. Vi har dock haft jätte svårt att hitta och välja en sänggavel till vår kontinentalsäng men förra veckan satt jag och letade lite inredningsinspiration och hittade en jag gillade, en som man gjort själv. Visade min handyman som också gillade den så dagen därpå var vi och köpte material och började bygga. Ett dygn senare hade vi en sänggavel..Jag är super nöjd. :)
 
Före och efter bild.

Nu är sovrummet så gott som klart. Får se om vi ska/får (vi hyr) måla/tapetsera om, skulle vara fint med något annat än de 90-tals tapeterna vi har nu.. 
 

White wedding details

Publicerad 2012-10-16 14:09:53 i Bröllop,


Bröllopsdetaljer. 
 
Detaljerna, det som gör det stora hela ännu mer vackert, sätter en peronlig touch på bröllopet och som brudparet spenderat många timmar åt att hitta och välja, de får man inte glömma bort att föreviga! Här är några fina detaljer från ett av sommarens bröllop. 

Enkelt, snyggt, stilrent. Vackert.

Publicerad 2012-10-13 21:52:39 i Porträtt,

 
Bjuder på lite fler bilder från fotograferingen förra veckan såhär på lördagskvällen.. I flera dagar har jag haft tankar om att spendera tid framför datorn, lägga upp lite bilder, svara på mail..osv, men har inte fått tiden, så nu när lillen sover, sambon har pokerkväll så tog jag tillfället att ha lite kvalitetstid med datorn. Välbehövligt.

Aja.. Visst är hon vacker Becca? :)

i väntan på ljusare tider

Publicerad 2012-10-08 22:09:03 i Porträtt,

Fotografering, tema "naturell", tanken med fotograferingen var att ta bilder i befintlig miljö som ger en känsla av att "såhär kan det faktist vara". Bilderna aven ger ger iallafall mig känslan  av att hon väntar.. Väntar på att se någon komma där utanför fönstret. Har ett par till sådana bilder på modell nr två ni ska få se också. 

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela