Detaljer till barnrummet

Publicerad 2013-04-18 13:17:29 i Hemmet,

 
Vimplarna från cochisedesign har kommit och en personlig namntavla är gjord, nu är det dags att göra iordning barnrummet tycker jag. Eftersom vi hyr hus så har vi inte gjort någonting åt väggarna men får vi av hyresvärden så blir nog barnrummet vitt vartefter med detaljer i färg. :)

Namntavlor

Publicerad 2013-04-12 14:56:07 i Namntavlor, Posters,

 
Idag har timmarna medans Elias sovit spenderats framför datorn, sysselsättningen blev att göra namntavlor. En av dessa ska upp på väggen i Elias rum men kan inte bestämma mig för vilken. Vad tycker ni? :)

Elias 10 månader

Publicerad 2013-04-09 14:23:00 i Barn, Porträtt,

 
Nu har Elias passerat 10 månader och det är fullt ös medvetslös hemma kan jag lova. Allting ska kännas och smakas på, sova under dagarna verkar vara överskattat man får ju inte missa någonting, ingenting får behålla sina platser i huset längre. När dagen är slut ser det verkligen ut som KAOS hos oss.. 

Dagarna kan vara riktigt jobbiga, det är påfrestande att inte få någon lugn och ro eller ensamtid men hur jobbiga dagarna än är så saknar jag Elias så fort vi lagt honom för natten. Busunge <3

Våren är här

Publicerad 2013-04-03 13:07:00 i Allmänt,

 
Våren är här! Solen lyser, värmen är på g, växterna börjar titta upp från jorden och inomhus är gardinerna bytta till ljusa färger, blommorna har fått nya krukor och på köksbordet står mina nya platsblommor från IKEA och gör sig fina. Som jag längtat! <3

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela