Kalas kul i studion

Publicerad 2013-03-22 15:02:47 i Barn,

I tisdags släpade jag in studion till Norrköping och körde en heldag barnfotografering. Höll på från kl 10.00 till 17.00, snacka om att jag var totalt slut i huvudet sen när jag kom hem! Hade en hel drös med härliga ungar i studion under dagen, verkligen kul att få fota och komma igång lite igen. :)
 
Det här är lilla Alphie, hon hade kalas kul i studion. 

I LOVE DANCE

Publicerad 2013-03-14 15:35:43 i Allmänt, Porträtt,

 
Kliar i fötterna, fjärilar i magen, lyssnar på musik och kan inte låta bli att sitta och gunga med. Sjukt danssugen! Dansa i vardagsrummet, gå ut en kväll med tjejerna och dansa eller ta en danskurs? Blir nog alternativ ett för stunden iallafall. Min danspartner blir golvmoppen..Golvet måste ändå skuras. :)

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela