Ett tips vid barnfotografering

Publicerad 2013-02-18 15:20:53 i Baby,

Att fotografera barn är bland det roligaste jag vet men också den mest krävande kategorin av fotografering, enligt mitt tycke, iallafall när barnen lärt sig krypa eller gå. När de kan det håller de sig sällan på sin plats framför kameran en längre stund utan vill hellre utforska allt annat runt omkring. Detta har hänt mig flertalet gånger och tillslut är man helt tom på energi för att man fått springa fram och tillbaka mellan barn och kamera.
 
TIPS. Några av de senste gångerna har jag tagit fram en korg som barnet/barnen kan sitta i, det underlättar verkligen fotograferingen, barnen tycker att det är spännande och kul och det blir fortfarande fina/stilrena bilder. 
 

Egen designad semla

Publicerad 2013-02-15 14:26:39 i Allmänt,

Ovan ser ni resultatet av köpt semelbröd, vaniljsås, grädde och vaniljpulver. Egendeisgnad semla! Kanske inte de snyggaste men en av de godaste semlorna jag har ätit! Fredagens höjdpunkt! Fredags fika med min fina vän Alexandra. :) (Jag missade fettisdagen så det fick bli semla idag istället)


Elias 8½ månad

Publicerad 2013-02-15 10:45:56 i Baby,

Lilla plutten 8½månad.
 
Det är så himla roligt att fota honom nu. Alla uttryck man förevigar är guld värt! Har ett litet fotoalbum som alla studio bilder sätts in i och det ska bli kul att kolla tillbaka om några år och se utvecklingen. :)

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela