Människans bästa vän

Publicerad 2012-11-20 12:53:11 i Djur,

Nemo.
 
Finbesök i studion av lilla Chihuahuan Nemo. Han tycker inte att det är speciellt kul att bli fotograferad igentligen men ändå blir han så himla bra på bild! Jag hittar alltid många favoriter på honom när vi fotograferat honom. En fotogenisk liten hund. :)

Vår lilla kämpe

Publicerad 2012-11-16 13:17:00 i Baby,

 
Min lilla prins som växer så himla fort! 

5½ månad. Gaah, tiden springer iväg.. Känns som vi nyss låg på sjukhuset och väntade, väntade och väntade på att det var dags. Eftersom Elias ville ut 7 veckor förtidigt var det en lång väntan för oss på sjukhuset då de försökte stoppa upp förlossningen men efter 14 timmar hade de redan gjort allt de kunde och han ville fortfarande komma ut till oss så det var bara att låta honom. Därefter gick det fort, 8 timmar senare föddes Elias. 
 
Eftersom han vart prematur (för tidigt född) åkte han iväg ner till en specialavdelning direkt där han undersöktes och las i kuvös där de hade koll på andning och hjärta. Han låg ett dygn i kuvösen och 3 dygn på värmebädd och fick "sola", efter 1 vecka var vi hemma iallafall.. 
 
Just då var det väldigt blandade känslor. Skulle han klara sig, skulle han ha problem med andning, skulle han få några bieffekter.. Men nu, när vi vet hur allt slutade känns det helt ok att han kom ut tidigare (för den "lilla" stund jag var stor var JOBBIG;)). Våran lille kämpe <3

Felix - Game on

Publicerad 2012-11-10 13:34:57 i Barn,

 
Det här är Felix, en busig kille med mycket spring i benen. Han, hans föräldrar och syster var och hälsade på mig för någon vecka sedan och tog lite familjefoton. En härlig, lättsam familj. Vi tog bilder i alla möjliga former, allihopa, var och en, mamma/dotter, pappa/son, syskon.. Det var ett rent nöje att få plåta dem. :)

Jag tycker personligen att barn som lärt sig gå är de svåraste att fotografera, de är nyfikna och har hur mycket energi som helst, de vill gärna vara överallt förutom framför kameran. Men med Felix gick det lätt ock smidigt, då han var pratglad och gärna delade med sig av sina intressen, på bilden överst visar han mig hur man står som en hockeymålvakt. :)

Kladdkaka

Publicerad 2012-11-08 10:14:11 i Allmänt,

 
Igår var det tydligen kladdkakans dag. Jag hade ingen aning om att kladdkakan fått en egen dag?! Men men, helt omedveten om vems dag det var fick jag i mig lite kladdkaka ändå! Vart så himla sugen på kladdkaka så jag ställde mig och bakade.. och mums vart det!

Gorgeous

Publicerad 2012-11-07 14:45:52 i Porträtt,

Porträtt på vackra Sofie. Tycker att hon borde sadla om och bli modell. Fick fin besök i fredags och vi provade lite olika ljus, poser, kläder och smink i studion.. och såhär långt är de här två mina favoriter. Gorgeous! Ovant att se henne i lockigt hår men jag gillar det. Vart så mycket bättre än vad jag föreställde mig. :)

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela