Studentfotografering 2012

Publicerad 2012-03-22 13:29:14 i Student,Ni har väl inte missat att boka in studentfotograferingen? Perfekt att ge bort i studentpresent!

  • Fotograferingen sker utomhus (Norrköping/Söderköping/Vikbolandet)
  • Ni väljer själva plats & miljö
(Går att boka in en fotografering tillsammans med en kompis, kontakta mig för nytt pris)
Har ni frågor eller vill boka en Studentfotografering? Maila; sandrakantojarvi@live.se

Söta lilla Molly

Publicerad 2012-03-22 08:03:10 i Barn,Lilla söta Molly. Fick äran att fotografera denna sötnos 27/2-12 men har helt glömt bort att dela med mig av fotografierna här på bloggen! (Ni får följa med på min sida via Facebook där delar jag med mig av det senaste) Skäms på mig. Nevars, bättre sent än aldrig? Här är hon nästan helt nykläckt, 3-4 veckor.. Kanske bör lägga upp en ny kategori här på bloggen igen, Foto - Nyfödd


* * *
Utrustning som användes vid denna fotografering

- Nikon D300s 
- Nikon 50mm f1,8
- Elinchrome D-lite 4it m. Softbox 1 st

vi har inte ens träffat dig än

Publicerad 2012-03-20 15:40:35 i Gravid,

..men du har redan tagit våra hjärtan med storm.Efter att ha sett massa fina gravidfotografier här på nätet blev jag inspirerad att fota min egen mage, så imorse var det bland det första jag började med. Har haft jätte svårt att ta bilder på magen själv, antingen har de blivit snea, oskarpa eller så har det varit något annat i bilden som stört mig men idag, IDAG var en bra dag! Bilden ovan är min favorit, är nu i v.23 och inte sådär jätte stor än (även fast det kanske ser så ut) så fler bilder kommer att rassla in här under kategorin Foto - Gravid ett par veckor framöver. ;)
(Hoppas givetvis på att få chansen att föreviga andras gravidmagar också!)


* * *
Utrustning som användes vid denna fotografering

- Nikon D300s 
- Sigma 17-70mm f2,8 Macro
- Elinchrome D-lite 4it m. Softbox 1 st

vårkänslor

Publicerad 2012-03-07 14:30:45 i Porträtt,
Några av de få porträttbilderna vi tog utomhus i helgen på Tina. Skriker det inte VÅR om dom? (Kanske till och med lite sommar?) Jag älskar färgerna och ljuset i de här bilderna iallafall, de ger mig vårkänslor! :)


* * *
Utrustning som användes vid denna fotografering

- Nikon D300s 
- 50mm F/1,8
- Reflexskärm Silver

Light is everything you need

Publicerad 2012-03-06 08:19:41 i Porträtt,I helgen när Tina var här passade vi som vanligt på att ta lite nya porträttbilder. Hade tänkt mig helt annorlunda bilder men att hålla kamera, reflexskärm och blåsa såpbubblor gick inte ihop sig, vi behövde en tredje person för det. Så efter att ha tagit ett par bilder utomhus gick vi in och resultatet blev bland annat de här bilderna tagna i fönsterljuset. :)


* * *
Utrustning som användes vid denna fotografering

- Nikon D300s 
- 50mm F/1,8
- Reflexskärm Silver

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela