Vår lilla kämpe

Publicerad 2012-11-16 13:17:00 i Baby,

 
Min lilla prins som växer så himla fort! 

5½ månad. Gaah, tiden springer iväg.. Känns som vi nyss låg på sjukhuset och väntade, väntade och väntade på att det var dags. Eftersom Elias ville ut 7 veckor förtidigt var det en lång väntan för oss på sjukhuset då de försökte stoppa upp förlossningen men efter 14 timmar hade de redan gjort allt de kunde och han ville fortfarande komma ut till oss så det var bara att låta honom. Därefter gick det fort, 8 timmar senare föddes Elias. 
 
Eftersom han vart prematur (för tidigt född) åkte han iväg ner till en specialavdelning direkt där han undersöktes och las i kuvös där de hade koll på andning och hjärta. Han låg ett dygn i kuvösen och 3 dygn på värmebädd och fick "sola", efter 1 vecka var vi hemma iallafall.. 
 
Just då var det väldigt blandade känslor. Skulle han klara sig, skulle han ha problem med andning, skulle han få några bieffekter.. Men nu, när vi vet hur allt slutade känns det helt ok att han kom ut tidigare (för den "lilla" stund jag var stor var JOBBIG;)). Våran lille kämpe <3

Kommentarer

Postat av: EMMA - FOTO

Publicerad 2012-11-17 14:45:19

Åh så gulligt =)

Postat av: NATALIE

Publicerad 2013-02-10 18:07:59

åh vilken sötnos!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela