Mamma älskar dig obeskrivligt mycket

Publicerad 2012-07-30 15:35:36 i Familj,

 
Dagarna som mammaledig spenderas såhär. Massa mys, pussar & kramar, leenden och så saknar vi pappa. Men igår hade vi våra två fina vänner på besök och dagen spenderades både framför och bakom kameran. Förevigade ett kärlekspar och sedan vart det ombytta roller, de fick föreviga mig och Elias, blev några Mamma/Son-bilder, så nöjd. :)

Ett stort hus med mycket möjligheter

Publicerad 2012-07-29 11:29:26 i Djur,

 
Igår var vi och tittade på ett hus min lillebror, hans sambo och deras lille Chihuahua ska flytta till. Huset är ett ombyggt magasin som ligger nära vattnet, verkligen jätte charmigt. Det är högt i tak och man har bevarat takbalkar, det är ljust i alla rum då man valt ljusa färger och det är stora fönster. Såg direkt potential till en massa fotograferingar i det huset.. Nemo fick testa några fönster poser. ;)

Brahmahöns

Publicerad 2012-07-28 09:38:41 i Djur,

För några veckor sedan hämtade jag & min sambo ett gäng Brahmakycklingar som min mamma fick i för tidig födelsedagspresent. De var då 1-2 dagar gamla och såg ut som små bomullstussar. På bilden nedanför är de runt 5 dagar gamla.
 
 
Igår var jag ute och hälsade på hönsen igen (har ju varit där tidigare också) men oj vad de har växt. Nu börjar det faktist synas att det ska bli höns av dom. (Eller små strutsar?) På bilderna nedan är de runt tre veckor gamla.
 
 
Ser fram emot att få se de växa och bli stora värphöns och se hur stor tuppen blir. Läste någonstans att tuppen kan bli upp mot 75cm hög?! Min mamma ska ha hönsen frigående... ingen kommer våga sig in på vår tomt. ;)

Mitt lilla hjärta

Publicerad 2012-07-27 21:46:51 i Baby,

 
Våran fina lilla skatt! Idag, när det varit så himla fint väder, har jag passat på att prova mitt nya objektiv och förevigat Elias söta minner. Vi var utomhus och använde oss av det befintliga fina ljuset vädret gav oss..

Det nya objektivet var ett NIKON 85mm f1;8 och måste säga att jag är sjukt nöjd, ser fram emot att få använda det mer.. Har ett bröllop att fotografera om två veckor då, då ska jag se vad det går för. :)

Ett måste för mig vid varje nyföddfotografering

Publicerad 2012-07-13 14:18:48 i Nyfödd,

Små söta detaljer. Jag är helt tokig i att fota barnens fötter, under varje nyföddfotografering jag gjort finns det någon eller några bilder på deras små söta fötter. Brukar det vara så för de flesta eller är det jag som är konstig? :)
 
 
Elias små tår 

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela