Brahmahöns

Publicerad 2012-07-28 09:38:41 i Djur,

För några veckor sedan hämtade jag & min sambo ett gäng Brahmakycklingar som min mamma fick i för tidig födelsedagspresent. De var då 1-2 dagar gamla och såg ut som små bomullstussar. På bilden nedanför är de runt 5 dagar gamla.
 
 
Igår var jag ute och hälsade på hönsen igen (har ju varit där tidigare också) men oj vad de har växt. Nu börjar det faktist synas att det ska bli höns av dom. (Eller små strutsar?) På bilderna nedan är de runt tre veckor gamla.
 
 
Ser fram emot att få se de växa och bli stora värphöns och se hur stor tuppen blir. Läste någonstans att tuppen kan bli upp mot 75cm hög?! Min mamma ska ha hönsen frigående... ingen kommer våga sig in på vår tomt. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela