& de levde lyckliga i alla sina dagar

Publicerad 2012-08-13 10:43:14 i Bröllop,

 
 
I lördags fick jag äran att fotografera Malene & Andreas bröllop. Allt var så himla vackert. De hade valt att ha vigseln utomhus bland stora pampiga ekar, det var väldigt fint! & brudparet ska vi inte prata om! Vilket stiligt par..  Brudgummen var stiligt klädd och bruden var super vacker i sin jätte fina klänning. Det var ett kanon fint sommar bröllop.. och jaa, nu har man ju fått ganska mycket mer smak för det här med bröllopsfotografering. :)
 

Kommentarer

Postat av: Ebba M

Publicerad 2012-08-21 19:15:44

SV: Tack, det var dom :-)

Postat av: Fotograf Linda Lundquist

Publicerad 2012-08-21 19:59:39

Svar: Tack så jättemycket! :)

Postat av: Jennifer [fotoblogg]

Publicerad 2012-08-23 18:04:56

GUD vilken fin bild! Jag har precis fått en bokning för min andra bröllopsfotografering, hur mycket tycker du jag ska ta betalt?

Svar: Tack söta du! :) Vad roligt för dig, det är så himla roligt att fota bröllop. Hm, tänk att i priset ska din lön för bröllopsdagen + dagar det tar att retuschera, kostnader för resa, porto för leverans osv ingå. Jag själv har lagt mig ganska billigt då jag inte fotat så många bröllop än och vill bygga en liten portfolio :) Sen beror det helt på hur eftertraktat bröllopsfoto är i det län man befinner sig i :)
ett tips är att titta vart andra fotografer i närheten ligger på för pris. :)
Sandra Kantojärvi [ fotograf ]

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela