Black feathers

Publicerad 2013-01-30 12:16:40 i Porträtt,

Tema; Skata. Med mickis.

Igår var jag såå sugen på att fota och vi hade ju ett bra tema! Men kreativiteten fanns inte där.. Alla kan vi ha dåliga dagar men jag blir så frustrerad på mig själv när det står helt still i hjärnan. Trots dålig kreativitet, blåst och kyla fick vi ihop några bilder utomhus iallafall med "de vanliga poserna" som är så inprintade i huvudet. Nästa gång ska jag ha hittat massa inspiration och tänka outside the box. :)

Extreme eyelashes

Publicerad 2013-01-29 10:39:00 i Allmänt,

 
Solen tittar fram! Så det blir en spontan fotografering idag. Temat blir #svart fågel #skata/kråka. Ska för första gången använda mina fjäder ögonfransar, de har legat i skåpet i 2 år, dock kommer de ju inte sitta på mig men ändå. ;) Kommer nog bilder fram mot kvällen eller imorgon. 

Gör mer plats för 2013

Publicerad 2013-01-28 15:40:33 i Allmänt,

 
Bus hela dagarna. Just nu är det full rulle på lekmattan så då passar jag på att sitta vid datorn och pyssla lite. Jag har börjat rensa lite på hårddisken som varnar att det börjar bli fullt! Så sitter och kollar så att jag säkerhetskopierat alla bildmappar 2012 på externa hårddisken så jag kan ta bort dom från den stationära. Måste börja göra plats för årets bilder! :) 

första inlägget 2013

Publicerad 2013-01-22 14:33:33 i Porträtt,

 
 
2013, De första bilderna togs på mig själv! Då var det länge sen jag fotade speciellt mig själv men tyckte det var dags att uppdatera profilbilder osv. 
 
2012 = Händelserikt år. Kammade hem en hel del vuxenpoäng kan man väl säga. Den största, viktigaste, mest speciella händelsen var att Elias kom till världen, vår lilla ögonsten. Att ställa om sig från "spontant-är-roligast" till förälder har varit en berg -och dalbana, ibland har var man så trött att man bara vill gå och gräva ner sig men sen har den känslan suddats bort av alla leenden och skratt man fått. 

På tal om att få så har jag fått NÅGRA extrakilon så jag har lovat mig själv, precis som många andra gjort, att jag ska tappa lite vikt, - 11 kg. Får se hur det går... men jag ska lyckas. :)

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela