together we make a perfect team

Publicerad 2013-07-17 11:47:00 i Porträtt,

 
Alltid så nervös.. Kommer jag kunna få dom att känna sig bekväma och le framför kameran? Kommer bilderna att bli bra? Kommer dom att bli nöjda? Helt i onödan.
 
För en månad sedan fotade jag de här snyggingarna, de vill ha lite syskonbilder, tillsammans och enskilda. Fotograferingen var så himla smidig! Fotogeniska och det var nästan så att det inte gick att få dom att sluta le. De ville gärna ha bilder där de inte log så mycket... det var det svåraste under hela fotograferingen. Sjukt rolig fotografering iallafall och tankarna/frågorna jag ställde mig innan de kunde ju fara och flyga! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Nittonhundraåttioåtta den femte februari föddes jag i Norrköping, och det är där jag fortfarande befinner mig, typ. Jag bor ihop med min sambo i ett rött litet hus på landet tillsammans med våran lille son som föddes maj 2012. Vi har även en hel del pälsbollar som tillhör familjen..katter, hundar, hästar & några höns. Så ja, jag går aldrig sysslolös. Jag har en stor kärlek till fotografering och driver sedan sommaren 2011 mitt egna lilla hobbyföretag som fotograf.


Hemsida
Facebook
Bloglovin

Kategorier

Arkiv


Prenumerera och dela